35 jaar Poppentheater Hupsakee

35jaar_hupsakeeIn 2015 is het 35 jaar geleden dat wij met poppentheater Hupsakee onze eerste openbare voorstelling speelden en we spelen nog steeds.

euregio_festivalWe hebben de Nederlandse Vereniging  voor het  poppenspel (NVP-Unima), die dit jaar 60 jaar bestaat, kunnen enthousiasmeren om hun Euregionaal poppenspelfestival, samen met ons op 18 en 19 april 2015 te organiseren in Het Cultuurhuis Heerlen.

Twee dagen lang genieten van Nederlandse, Duitse en Belgische  familievoorstellingen en voorstellingen voor  volwassenen!

 

poppentheater_hupsakee en speelpleziermethodiek

zullen tijdens dit festival een gratis toegankelijke poppenspel-inspiratiezaal voor jonge kinderen en hun opvoeders bemannen. Naast door Poppentheater Hupsakee verzorgde mini-workshops, zullen Speelpleziertrainers, pedagogisch medewerkers en leerkrachten interactieve presentaties ‚ÄôTafelpoppenspel‚Äô en ‚ÄėSpelen met liedjes- en versjesdozen‚Äô verzorgen. Ook kunnen kinderen op snelle, originele wijze een popje maken en natuurlijk ermee spelen.

Het festivalprogramma (klik op de afbeelding om door het programmaboekje te bladeren (flash bestand, of klik hier om een PDF bestand van het programmaboekje te bekijken/downloaden):

programmaboekje_euregiofestival